20/08/2019

Agenda

PannenKoekenConcert
zaterdag 15 juni 2019, 11.00h
Philips Fruittuin – Eindhoven

De jongste leerlingen van gitaardocenten Anneloes van Hout en Damiano Fineschi geven een concert met uitzicht op de beroemde Philips Fruittuin!


Try Out Concert Gitaar-Piano
zaterdag 15 juni 2019, 19.15h
Agnus Dei Kerk, Aalst-Waalre

Gevorderde leerlingen van pianodocent Marja Sanders en gitaardocent Anneloes van Hout treden op in de Agnus Dei Kerk in Waalre.


Eindpresentatie Gitaar
vrijdag 21 juni 2019, 19.00h
Huis van Waalre, Aalst-Waalre

Leerlingen van Gitaardocent Anneloes van Hout sluiten het jaar spetterend af met een concert in de grote zaal van de Agnus Dei Kerk!
Solo’s, samenspel, ensemble en orkest: iedereen doet mee!


Diploma uitreiking
zaterdag 22 juni 2019, 10.00h
Huis van Waalre, Aalst-Waalre

Alle leerlingen die dit jaar een diploma hebben behaald worden op deze ochtend feestelijk in het zonnetje gezet! Ook zullen er enkele optredens zijn van leerlingen met een diploma op zak.

 

Docentenconcert
zondag 23 juni 2019, 15.00u
Willibrorduskerkje, Aalst-Waalre

Altijd al eens willen zien hoe jouw docent zelf speelt tijdens concerten? Kom dan kijken naar het docentenconcert van MAW, waar onze professionele docenten zorgen voor verrassende optredens van hoog niveau!

 

Zomerconcert Slagwerk & Drums
vrijdag 28 juni 2019, 16.30u
Huis van Waalre, Aalst-Waalre

Alle slagwerk- en drumleerlingen treden voor u op tijdens deze jaarlijkse voorspeelmiddag, als afsluiting van het lesjaar. Natuurlijk mogen alle vaders, moeders, oom, tantes, neefjes, nichtjes, opa’s, oma’s, vriendjes, vriendinnetjes, etc. komen kijken, maar ook alle andere ge├»nteresseerden zijn van harte welkom.
Ben je benieuwd wat je allemaal leert tijdens de lessen, of denk je er zelf misschien wel over om te gaan drummen? Grijp dan je kans en kom kijken op 28 juni!