27/05/2020

Keyboard

 

 

IK HEB REEDS RUIM 25 JAAR ERVARING ALS DOCENT ELEKTRONISCH ORGEL EN KEYBOARD/SYNTHESIZER.

Mijn naam is Frank Grieten.

Na mijn studie aan de Hogeschool Maastricht beter bekend als het Conservatorium ben ik nu momenteel  de hoofddocent Keyboard aan Het Kunstkwartier in Helmond, Geldrop-Mierlo en Nuenen.

Verder heb ik mij gespecialiseerd in computer en muziek en schrijf ik veel eigen arrangementen.

Daarnaast heb ik enige jaren geleden een opleiding gehad in heterogeen samenspel d.w.z. groepen les geven in diverse samenstelling van verschillende instrumenten via Het Nederlands Instituut Kunsteducatie Het L.O.K.V.( 1997)

Ook heb ik een bijscholingscursus gevolg in Tilburg bij Fontys Conservatorium onderdeel uitmakend van Fontys Hogescholen voor vakmusici:  Muziekonderwijs Primair onderwijs.( 2007)

Daarnaast werk ik ook met mensen met een geestelijke beperking en had ik popbandjes die ik coach. Ook kinderen met ADHD en kinderen met een stoornis vallende in het autistisch spectrum heb ik onder mijn  hoede.

Verder heb ik via het BISK de cursus gevolgd van idee tot product.(2007) Ook heb ik een opleiding M.B.O. als administrateur afgerond.( 2001)

De laatste cursus is die ik gevolgd heb in 2012 is geweest als bedrijf hulpverlener  en E.H.B.O. via SAAS-opleidingen in Mierlo waar ik ieder jaar mijn lesherhalingen krijg.

Ook heb ik al een verleden als docent in Aalst Waalre waar ik enige jaren reeds actief ben geweest als docent keyboard en ben ook bestuurslid bij het Muziekonderwijs Aalst Waalre in de functie als secretaris.

Samenwerking met kinderen en meewerken om de leerling tot een zo hoog mogelijk niveau te leren spelen op keyboard op een plezierige manier is mijn hoofddoel.

Ze krijgen een gedegen opleiding dat van hobby kan uitgroeien tot als doel van amateuristisch uit te groeien en  eventueel klaar gestoomd te worden voor een vervolgopleiding als musicus aan het Conservatorium. Met mijn brede ervaring als docent sta ik ervoor om het beste, muzikaal uit leerlingen te halen. Vele leerlingen hebben die eindstreep gehaald en zijn een vakopleiding begonnen en dat geeft veel voldoening.

Wat persoonlijke noten: mijn hobby’s zijn verre -en culturele  reizen, fotograferen en tuinieren, lekker eten koken en gelukkig fitness.

Heeft u interesse voor keyboard les, voor  jong tot senior dan kunt u mij bereiken op de volgende manieren. Bij voorkeur in de ochtend. En denk eraan muziek maakt slim, wetenschappelijk bewezen.

Telefoon: 040 2511830

Mobiel: 06-46592039

Emailadressen:

f.grieten@upcmail.nl

frankgrieten@upcmail.nl

fja.grieten@upcmail.nl