27/05/2020

Trompet

IMG_0881
PEPERNOTENSERENADE voor de Sint!
Op vrijdag 22 november 2013 zullen de jongste cornetleerlingen een heuse pepernotenserenade geven!  Al weken wordt er druk geoefend en is het supergezellig op de trompetles.  Ze hebben er allemaal zo’n plezier in! Hun docente Rianne Boone doet niets liever dan jonge leerlingen deze leuke sinterklaasliedjes helpen instuderen. Kinderen komen vol enthousiasme binnen en gaan evenzo vrolijk weer naar huis om nog meer te oefenen op “Sinterklaas Kapoentje”, “Daar wordt aan de deur geklopt” en nog veel meer liedjes! Het optreden is van 13:30 uur tot 14:00 uur in de Passage bij Winkelcentrum Den Hof in Aalst. Publiek is van harte welkom!
Op bovenstaande foto  v.l.n.r. Imke, Sonja en Michiel bij een Sinterklaasconcert in Basisschool De Wilderen.

IMG_2381 IMG_2386 IMG_2392IMG_2385

PEPERNOTENLES op de WILDEREN! 

Op vrijdag 29 november speelde Frank Grieten op keyboard en Rianne Boone op trompet voor een totaal van 150 kleuters en peuters van Basisschool De Wilderen. Het was een groot feest! Tegelijkertijd met het spelen en zingen van sinterklaasliedjes, werden er een heleboel vragen gesteld en kregen de kinderen veel muzikale begrippen en muziektheorie te horen. Dus educatief, interactief maar vooral heel erg leuk!

 

TROMPET POETS EN PLAY PARTY!

Op vrijdag 28 juni 2013, de laatste lesdag van het trompetseizoen van Rianne Boone. docent MAW, wordt wel op een heel speciale wijze afgesloten. Het educatieve, praktische  en het aangename aspect wordt gecombineerd in een ware “Poets en Play Party”! Feit is dat de instrumenten wel een schoonmaakbeurt kunnen gebruiken na een schooljaar intensief muziek maken. Groepslessen, harmonie repetities, concerten, concours zorgen voor de nodige aanslag aan de binnen- en buitenkant. Dus “poetsen” omdat de trompetten en cornetten binnenste buiten worden gekeerd. En “Play” staat natuurlijk voor het samenspel dat daarna gaat plaatsvinden.  Een essentieel onderdeel van de opleiding.  En een ‘Party” is het natuurlijk altijd als een groep muzikanten bij elkaar zijn! De lessen worden gegeven op basisschool De Meent, Anemonelaan 2 in Aalst. Een gastvrije school die muziek maken hoog in het vaandel heeft staan. Voor meer informatie, stuur een emailtje naar Rianne.boone@gmail.com of bel even naar 06 47595628.